De Speltakken  De scoutinggroep is onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen, de speltakken. Deze spelen allemaal hun eigen spel, soms met hun eigen themaverhaal. Is een van de speltakken iets voor jou, en woon je in Arnhem of omgeving, stuur dan even een mailtje naar , zodat ik kan doorgeven wanneer je kunt komen kijken. Na 4 keer kijken kun je beslissen om lid te worden. Voor de kosten hoef je het niet te laten, die zijn slechts 11 euro per maand. Voor speciale activiteiten zoals bijv. een weekend- of zomerkamp kan nog een extra bijdrage gevraagd worden.bevers


   De Bevers zijn jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar, en spelen rond een verhaal met Lange Doener als hoofdpersoon.


   De Welpen zijn jongens en meisjes van 7 t/m 11 jaar. Zij spelen in de rimboe rond het Junglebook verhaal.

   De jongens en meisjes die bij de Scouts zitten, zijn 11 t/m 15 jaar. Scouts zijn zelfstandiger dan welpen en werken samen in patrouilles.

   Bij de RSA (Rowan / Sherpa Afdeling) kom je als je tussen de 15 en 18 jaar bent. De leden maken zelf hun programma en doen uitdagende dingen. RSA206 heeft ook een eigen homepage, welke je zeker bekeken moet hebben!
   De Stam bestaat uit personen boven de 18 jaar en maakt en draait ook hun eigen programma. Ook verricht de stam ondersteunende taken richting de groep.
   De OLC, beter bekend als de Oud Leden Club, is een speciale afdeling binnen onze groep. Oud leden en ouders van jeugdleden komen een aantal keer per jaar samen om gezellig een activiteit te doen.Speltakken
Bevers
Welpen
Scouts
Rsa206
Grizzly stam
R.L. stam
O.L.C.


footer