Beverkamp 2004


  We zijn weer terug uit Lochem! We hebben er een heerlijke week gehad (samen met de kookstaf Hati en Jakala en natuurlijk de Welpen), al hadden we wel wat last van wespen en van zieke leidings.

  Het programma in vogelvlucht: zaterdag hebben we het terrein verkend, de 'kampregels' uitgelegd (niet buiten de vlaggen en komen als de fluit gaat) en zijn we aan het knutselen geslagen om een verzamelkoker te maken voor het indianengeld dat dagelijks verdiend kon worden en waarmee 's avonds bij Beums snoepwinkeltje snoep gekocht kon worden. Ook hebben we de indianengroepjes ingedeeld: de Rode Donderwolken, De Witte Veders, De Gebroken Pijlen en de Zilverslangen. Zondag zijn we lekker op het terrein gebleven en hebben wigwams gemaakt en pijl en bogen. 's avonds naar het Indianencrossbosje gelopen om de echte indanen te zoeken. Maandag samen met de welpen naar Bal-lorig in Zutphen; dinsdag een ochtendje relaxen en 's middags indianenspelen gedaan en de indianentocht gelopen. Woensdag kwam Kim ons leidingteam versterken en zijn we naar het zwembad gegaan en hebben we pannekoeken gegeten; donderdag naar de kinderboerdeij en het maisdoolhof en zwemmen bij de plas. Vrijdag al weer de laatste echte dag; lekker klieren op het terrein en de hele middag zwemmen bij de plas en 's avonds de barbecue Zaterdag inpakken en wegwezen!

  Dat was het heel in het kort; in de volgende Snuffel volgt waarschijnlijk meer. Er zijn ook een boel foto's gemaakt, deze kun je hier terug vinden.
  Voor iedereen een hele fijne zomervakantie en tot 11 september (de Bevers lopen niet mee met de Airborne).

  groetjes van de leiding
  Kiphardt - 09-09-'04


footer